Private House by Arthur Ho

Arthur Ho Spotlights The Forest and Greenery Private House

Arthur Ho, the thinktank behind the awarded work Private House by Arthur Ho spells out, A 6-meter wall decorated with assorted plants is arranged by the side of the new entrance. The spiral staircase and the plant wall form the focal point of the entrance which is made by merging two stories of the original building. The lower part of the wall of the back yard is designed as a "white space" so that the focal point is extended to the back yard. The height of the wall was increased so that the space is made more private and detached from the neighboring building. Such a design creates the sensibility of a residence being surrounded by greenery. .

Private House by Arthur Ho Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=56569

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Suggest a Talent homepage.

Design Magazine
Copyright © 2010 - 2018 Suggest a Talent - suggest-a-talent.com - All Articles