Studiomk27's Riviera Bar

Studiomk27 Discloses The Riviera Bar

studiomk27, the thinktank behind the awarded project Award Winning Riviera Bar says, The curved lines of the glass bricks of the façade are transported to the inside. The result is a sinuous counter registered throughout the ground floor. In the center, the waiters and barmen serve the public; and around them the clients can openly see the whole space, seeing all of the people in the enclosure. Besides the counter in an organic shape, the restrooms are located on this floor as well. A sculpture-like staircase – originally from the space – takes us to the first floor, where there is the large salon on the restaurant and the kitchen. .

Studiomk27's Riviera Bar Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=35690

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Suggest a Talent homepage.

Salone del Design
Copyright © 2010 - 2019 Suggest a Talent - suggest-a-talent.com - All Articles